Notícies > Nova promoció: No perdis el Nord, pren el teu domini!

Nova promoció: No perdis el Nord, pren el teu domini!

07 novembre 2011

Després d’haver celebrat la Diada nacional de Catalunya i la del País Valencià, el proper 9 de novembre es commemoren els 352 anys de la signatura del Tractat dels Pirineus, el qual dividia Catalunya cedint a França el comtat del Rosselló i part del de la Cerdanya. Aquesta és la data en que la Catalunya Nord commemora l’efemèride i és clar que nosaltres també, i la millor forma de fer-ho és apropant .cat a tothom. Des d’avui i durant aquesta setmana qualsevol persona pot aconseguir un descompte entorn al 50% per a registrar o renovar un domini .cat (preu final en funció del registrador escollit i els serveis addicionals contractats). Per a gaudir d’aquesta promoció i aconseguir un codi de descompte només cal entrar a https://diada.totssom.cat i guanyar una partida d’algun dels quatre jocs que allà es troben. El descompte el pots utilitzar fins al 28 de febrer de 2012, així que aprofita aquesta ocasió per a prendre el teu domini i demostrar al món qui ets i com t’identifiques, siguis d’on siguis i visquis on visquis. Perquè Tots Som .cat.

Recorda que si ja ets .cat, pots renovar el teu domini en qualsevol moment i no cal que esperis a que expiri, doncs renovar és afegir un any a la data d’expiració que consta en el whois del domini, sense importar quin dia renoves.

Aquest és el moment adequat per a registrar un .cat i disposar del teu propi espai a Internet, sota el nom que vulguis i amb la matrícula .cat. No perdis el Nord i no deixis passar aquesta oportunitat per a fer el pas i gestionar tota la teva activitat a Internet des del teu espai. I si no saps com sortir-te’n, no pateixis, nosaltres t’ajudem a saber Què fer amb un .cat.

Bona diada nord-catalana a tothom!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades