Notícies > Obert el període d’inscripció de la convocatòria oberta de projectes de la Fundació .cat

Obert el període d’inscripció de la convocatòria oberta de projectes de la Fundació .cat

28 gener 2019

Avui, la Fundació .cat ha obert la convocatòria de projectes amb contingut o estructura digital que tinguin ambició disruptiva, tracció col·laborativa o caràcter estratègic. La recepció de projectes finalitza el proper 28 de març.

Les entitats que sol·licitin aquests ajuts hauran de ser entitats públiques o privades sense ànim de lucre que tinguin la seva seu en l’àmbit territorial del català i que siguin propietàries d’un domini .cat i tinguin l’opció en els seus webs d’escollir continguts en català.

On puc inscriure el meu projecte?
Si la teva entitat té un projecte que compleix amb els punts exposats a les bases de la convocatòria, ja pots inscriure el projecte a convocatoria.fundacio.cat.

Com han de ser els documents que pengi al web?
Quan inscriguis el teu projecte ves seguint les instruccions que se’t mostren al web. Els documents que adjuntis han de ser sintètics, clars i només amb la informació que es demana. Tots ells hauran de ser penjats en PDF.

Si tinc algun dubte quan faci la inscripció, on puc contactar?
En cas de dubtes, la Fundació .cat ha habilitat un correu electrònic i un telèfon que estarà operatiu durant tot el període d’inscripció:
convocatoria@fundacio.cat
900 866 192

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades