Notícies > Oberta la segona convocatòria d’Ajuts puntCAT

Oberta la segona convocatòria d’Ajuts puntCAT

31 març 2011

L’Obra Social de la Fundació puntCAT no s’atura. Mentre que durant els quatre primers anys va centrar esforços en reduir el preu del domini (més d’un 75%! ), millorar les capacitats de .cat aplicant-hi les darreres tecnologies (DNSSEC o IPv6), i desenvolupant campanyes de divulgació (com Navega en Català o Què fer amb un .cat), des de 2010, i a més a més, disposa també d’una altra línia d’acció: els Ajuts puntCAT a projectes sense ànim de lucre que potenciïn la Societat del Coneixement.

La convocatòria i les bases de la convocatòria dels Ajuts puntCAT d’enguany ja estan disponibles a la web de l’Obra Social de la Fundació. Teniu temps fins l’1 de juny per presentar el vostre projecte, sempre que estigui enfocat a facilitar a la societat un ús avançat d’Internet, que no tingui ànim de lucre i que estigui gestionat per persones jurídiques. Com a novetat d’aquesta edició destaca una nova línia que obrim pels projectes destinats a interpretar les dades públiques obertes (opendata). A més a més, ja sabeu que ens importa la vostra opinió i us volem fer participar en la gestió de puntCAT, així que un dels projectes al que atorgarem l’ajut l’escollireu entre tots qui sigueu titulars d’un domini .cat. Quan s’apropi la data t’informarem de com fer-ho, així també t’assabentaràs d’altres novetats respecte a la participació dels titulars i usuaris de .cat en la subvenció d’aquests projectes.

Consulta les bases i anima’t a enviar-nos la teva proposta, disposem de fins a 20.000€ per cada projecte! Si vols conèixer els projectes que estan desenvolupant-se a hores d’ara gràcies als Ajuts puntCAT 2010 (enllaç a guanyadors 2010), ací tens els vídeos que els expliquen.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades