Notícies > Omplim la macropanera de .cat!

Omplim la macropanera de .cat!

05 novembre 2021

Ja s’acosten les festes de Nadal i, de la mà, les típiques paneres amb què les empreses intenten fer una mica més dolces les festes. Enguany, a la Fundació. cat volem compartir aquest sentiment, el de portar una panera plena d’aliments i begudes amb tots vosaltres, la Macropanera de .cat.

És per això que a la Fundació. cat busquem omplir-la. Obrim la convocatòria perquè els comerços que disposin d’un .cat i vulguin participar ho puguin fer, tot aportant algun dels seus productes o serveis. Sí, perquè les paneres tradicionals, atapeïdes de torrons i caves no ho són tot. A la panera de .cat s’hi podran trobar no només productes per compartir a taula, sinó que també està oberta a serveis i activitats fora de les parets de casa.

La Fundació. cat es farà ressò a les xarxes socials de tots els comerços o empreses que aportin a la Macropanera de .cat. L’objectiu de tot plegat, a banda d’alegrar una mica més les festes, rau en la intenció de promocionar els productes de proximitat en unes dates, Nadal i la seva prèvia, que acostumen a treure el vessant més consumista de tots nosaltres.

Per participar com a patrocinador i aportar a la panera de .cat cal:

-Tenir un negoci o entitat amb .cat, i que estigui disposat a oferir un producte o servei per a la panera de .cat.

-Proposar-ho abans del 6 de desembre a comunicacio@domini.cat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Domini .cat (@puntcat)

Si et consideres una persona afortunada i vols concursar per endur-te a casa la panera, el que has de fer és seguir-nos a Instagram i comentar la publicació que penjarem en breu explicant les instruccions del concurs. Caldrà fer ‘m’agrada’ i mencionar alguna persona, amb qui compartiràs la panera. Hi ha temps per concursar fins al 19 de desembre, a les 23:59, abans de mitjanit. Sort!

En aquest enllaç podeu llegir les bases del concurs.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades