Notícies > Participa a l’enquesta DonaTIC

Participa a l’enquesta DonaTIC

22 juliol 2022

El Cercle Tecnològic (Ctecno) vol mesurar la presència de dones als entorns tecnològics professionals, ho fan a través d’una enquesta i necessiten la màxima participació. Han engegat la segona campanya de recollida de dades del Baròmetre DonaTIC, un informe pioner per conèixer la diversitat i equitat de gènere de les empreses TIC de Catalunya, i que compta amb el suport del Departament de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

A través de les respostes de l’enquesta del Baròmetre de la Dona a Catalunya es podrà explorar quina és la presència de dones tecnòlogues al teixit empresarial i econòmic català i visualitzar la tendència del sector respecte a la diversitat i equitat de gènere de les empreses TIC de Catalunya. A més, s’obtindran dades agregades d’Indicadors de representació laboral, d’escletxa en la promoció del talent, d’escletxa salarial, i de conciliació.

Per contestar a l’Enquesta Baròmetre de la DonaTIC a Catalunya pots triar entre una de les dues opcions que ofereix el CTecno: participar en línia directament a l’enquesta o participar per telèfon deixant les teves dades per rebre després una trucada.

Paraules clau: .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades