Notícies > Participa al Wiki Loves Folk a les Falles d’enguany

Participa al Wiki Loves Folk a les Falles d’enguany

06 setembre 2021

FONT: Museu Valencià d’Etnologia

Les Falles d’enguany han estat marcades per la pandèmia. Ni les dates han estat les habituals, ni la festa s’ha desenvolupat amb la normalitat prèvia a 2020. Tanmateix, el que si que s’ha pogut recuperar és la realització del Wiki Loves Folk, especial Falles.

Wiki Loves Folk és un concurs fotogràfic de festes populars arreu de l’Estat espanyol. Convocat per Wikimedia España, Amical Wikimedia i l’Associació d’Estudis Fallers, el concurs ha de servir per ampliar les imatges de la festa que es poden trobar a la Wikipedia.

En l’anterior convocatòria, la de 2019 (recordem que les Falles que s’acaben de celebrar són les de 2020), es van aconseguir aplegar gairebé 500 fotografies. Enguany hi ha temps fins al 30 d’octubre per participar i poder superar la barrera del mig miler d’instantànies.

Per participar només cal pujar les fotografies a Wikimedia Commons, i hi ha dues categories per fer-ho: la millor foto d’una falla i la millor foto d’activitat fallera. Les persones guanyadores s’enduran un lot de llibres del Museu Valencià d’Etnologia i l’opció de participar en el concurs general de tot l’Estat.

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades