Notícies > Participem a la Catosfera ajudant les empreses a ser a Internet

Participem a la Catosfera ajudant les empreses a ser a Internet

27 setembre 2013

Quines eines ofereix Internet per afavorir la comunicació i el posicionament de les empreses i dels particulars? La Catosfera, el cicle de xerrades en clau tecnològica que se celebra els propers dies a Granollers, oferirà cinc càpsules formatives, gratuïtes i obertes a tothom, pensades per tractar els aspectes més importants i bàsics de la comunicació en línia. El domini .cat serà el protagonista d’una d’aquestes sessions, doncs com ja hem comentat altres vegades, fer servir el domini dels catalanoparlants a Internet és una interessant oportunitat de negoci des d’Internet.

Amb la finalitat de donar eines a les empreses i professionals autònoms per a treguin el màxim rendiment a la seva presència a Internet, el proper dilluns 30 de setembre, a les 12 del migdia, la Biblioteca Roca Umbert de Granollers acollirà la sessió formativa ‘Catosfera Empresa’, sota el títol ‘Apropa’t al teu mer.cat! El domini .cat com a eina de màrqueting i l’estratègia digital de BonPreu‘. Anirà a càrrec de Santi Ribera, director de la Fundació puntCAT, i Joan Sabartés, director d’operacions del grup alimentari BonPreu. Els ponents compartiran amb l’audiència les seves experiències resultat d’una amplia formació professional: Sabartés és enginyer agrònom i compta amb una dilatada experiència en càrrecs directius en l’àmbit de l’alimentació, i Ribera, BA i MBA per ESADE i MBA al Massachusetts Institute of Technology, també compta amb una llarga trajectòria en càrrecs de direcció, estratègia, màrqueting i vendes.

Us animem a apropar-vos a aquesta jornada, només cal fer una inscripció prèvia des d’aquest enllaç. Les Jornades de la Catosfera, que s’inauguren aquest divendres 27, arriben a la seva 6a edició per a posar de manifest el potencial del capital professional català en el món de la xarxa, incidint en el gran talent dels professionals catalans que sovint han d’anar a trobar feina a fora. El títol de la Catosfera 2013 és “De Catalunya a Silicon Valley” i un any més compta amb el patrocini de la Fundació puntCAT. Si voleu ampliar la informació sobre aquestes jornades visiteu aquest web.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades