Notícies > Per Nadal compra a comerç local!

Per Nadal compra a comerç local!

27 novembre 2017

Per celebrar la bona acollida que ha tingut el programa Comerç local entre els diversos municipis de Catalunya, la Fundació puntCAT ha fet una selecció d’aquests municipis i sorteja un lot de Nadal entre totes les persones que es facin una foto comprant a les seves botigues.

Comprar al comerç local per Nadal té premi. Per celebrar la bona acollida que ha tingut el programa Comerç local entre els diversos municipis de Catalunya, la Fundació puntCAT ha fet una selecció d’aquests municipis i sorteja un lot de Nadal entre totes les persones que es facin una foto comprant a les seves botigues.

Als comerços dels municipis seleccionats (Sallent, Hospitalet de l’Infant i Vandellòs, Manlleu, Súria, Guissona, Moià, Cervera i Agramunt) hi haurà un cartell a l’aparador on s’explicarà el funcionament del concurs.

Què cal fer per participar?Poster concurs NadalpuntCAT

– Buscar el cartell amb la informació del concurs en tots aquells comerços que s’hi compri.

– Fer-se una foto al comerç o bé al costat del cartell del concurs.

– Publicar la foto a Instagram fins al 20 de desembre.

– Seguir a la Fundació puntCAT (@puntcat) a Instagram.

– Acompanyar la foto d’un comentari, explicant a quina botiga és la foto, esmenar a @puntcat i afegir el hashtag #NadalpuntCAT

El 22 de desembre anunciarem el nom de la persona guanyadora a través del compte d’Instagram de la Fundació puntCAT (@puntcat).

Per a més informació pots consultar aquí les bases del concurs.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades