Notícies > Perquè també celebrem les victòries: Acte Institucional dels 5 anys de .cat

Perquè també celebrem les victòries: Acte Institucional dels 5 anys de .cat

01 desembre 2011

El passat 23 d’abril va fer cinc anys des que tothom pot disposar del seu espai a Internet amb el domini .cat, cinc anys des que es va aconseguir un domini propi que ens ha situat a primera línia mundial. .cat, amb gairebé 52.000 dominis registrats a hores d’ara, és un domini únic al món i, gràcies al suport de tots vosaltres i a la bona gestió que fem des de puntCAT, som un model que copien altres dominis que van darrere del nostre lideratge en tecnologia i en seguretat.

Enguany hem fet diverses activitats per a celebrar el cinquè aniversari de la gran gesta internauta de la societat catalanoparlant (com el concurs de vídeos 1dels50mil.cat), però l’èxit de .cat bé es mereix una celebració pública. Així doncs, us informem que el proper dimecres 14 de desembre realitzarem un acte de celebració del cinquè aniversari de .cat, serà al vespre a la nostra seu social (Institut d’Estudis Catalans). Es tracta d’un acte institucional que comptarà amb els representants de la societat civil i política catalanoparlant, i on escoltarem les persones que han fet possible l’èxit de .cat. A més a més, a l’acte presentarem els resultats dels projectes subvencionats pels Ajuts puntCAT 2010 i atorgarem els guardons als projectes guanyadors de la convocatòria d’enguany.

Si estàs interessat/da en assistir a l’acte, sortejarem 20 invitacions entre tothom que ens ho demani. Escriu-nos un correu a participa@domini.cat abans de l’11 de desembre, indicant-nos el teu nom i cognom, i els de la persona que t’acompanyarà, si així ho desitges. No obstant, per tal que tothom pugui participar d’aquesta celebració i conscients de les limitacions de la sala i de la dificultat de desplaçament de molts de vosaltres fins a Barcelona, oferirem la retransmissió de l’acte en directe a través d’Internet. També farem un seguiment de la jornada a través de Twitter amb les etiquetes #5puntCAT i #AjutspuntCAT. Aquesta festa és de tothom, perquè TotsSom.cat, així que esperem la vostra participació per qualsevol d’aquests mitjans.

Però la celebració del cinquè aniversari de .cat no finalitza aquí. Ben aviat podràs descarregar-te lliurement la Memòria dels cinc primers anys de .cat, on coneixeràs tots els detalls de com es va aconseguir un domini únic que ha situat la cultura catalanoparlant en primera fila del mapa del món i quina feina s’ha realitzat durant aquest primer quinquenni. I si ets titulars d’un o més dominis .cat, recorda que el dilluns 19 de desembre farem el sorteig definitiu de unes originals paneres entre els primers 50.000 titulars d’un .cat. Si encara no saps quin número té assignat el teu domini per a aquest sorteig, consulta-ho ací

Estigues atent/a a les xarxes socials (Facebook i Twitter), des d’on anirem informant dels darrers detalls d’aquesta gran festa. T’esperem!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades