Notícies > La Fundació .cat llança una dotació tecnològica perquè docents i alumnes puguin realitzar projectes web

La Fundació .cat llança una dotació tecnològica perquè docents i alumnes puguin realitzar projectes web

04 octubre 2022

La Fundació .cat, amb l’ànim de col·laborar amb el món educatiu i impulsar la presència del català a internet, llança la Dotació .cat, dirigida a tots els docents dels territoris de parla catalana que necessitin crear projectes web en el marc del seu programa educatiu.

Durant els 4 primers dies de la presentació del projecte al professorat, ja hi ha més de 120 docents inscrits i més de 360 dotacions sol·licitades.
Aprendre a desenvolupar projectes web és una competència important pels alumnes d’avui en dia, obre portes pel seu futur laboral i és una bona primera aproximació al món de la programació.

El propòsit de la Dotació .cat és garantir que els docents dels territoris de parla catalana que necessitin un domini i un allotjament per desenvolupar projectes web amb els seus alumnes puguin gaudir d’un aprenentatge integral d’un projecte web. La Fundació .cat, gràcies al suport dels partners tecnològics i registradors DonDominio, Dinahosting i Nominalia, que ofereixen la seva infraestructura, cedeix gratuïtament un domini .cat i un allotjament web durant un any per tal que els docents i alumnes que ho desitgin puguin fer realitat els seus projectes web.

En total la Fundació .cat ofereix 3.000 dotacions que pot demanar tot el personal docent dels territoris de parla catalana pels seus alumnes.

En aquest sentit la dotació no només ve a solucionar una dificultat econòmica sinó també afavorir el procés per als educadors i educadores.

Dotació .cat

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades