Notícies > La Fundació .cat s’uneix a la llista mundial de socis de la Global Cyber Alliance

La Fundació .cat s’uneix a la llista mundial de socis de la Global Cyber Alliance

02 abril 2024

Avui, després de mesos de negociacions, s’ha completat el procés d’adhesió de la Fundació .cat a la Global Cyber Alliance (GCA), una aliança internacional dedicada a la posada en marxa d’iniciatives i recursos per millorar la seguretat de la xarxa.

Amb aquesta incorporació, la GCA guanya un soci molt valuós pel projecte Domain Trust, amb el qual busca construir una comunitat d’acció internacional i intersectorial per fer front al problema de l’abús de dominis, una de les plagues d’Internet i un dels principals pilars de la cibercriminalitat. L’abús de dominis, per exemple, és clau pel phishing i el frau en línia, dos delictes que, a escala internacional, mouen milers de milions d’euros a l’any.

La Fundació .cat és l’entitat titular I gestora del domini .CAT, creat el 2005 com a una peça central per l’expansió i la consolidació de l’ecosistema digital en català, un dels més dinàmics i compromesos d’Europa. A punt d’iniciar el seu vintè aniversari, aquest domini acredita una història de creixement i d’implantació espectacular a totes les esferes de la vida digital dels catalanoparlants, des de l’empresarial i tecnològica a l’educativa i cultural.

Per a més informació, descarrega’t la nota de premsa.

La Fundació .cat s’uneix a la Global Cyber Alliance

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades