Notícies > Primers Ajuts puntCAT 2010, vols venir al lliurament?

Primers Ajuts puntCAT 2010, vols venir al lliurament?

14 desembre 2010

L’Obra Social de la Fundació puntCAT està de celebració. Després de gairebé 5 anys des de la seva creació i amb més de 46.000 dominis .cat en marxa, puntCAT ha arribat a un grau de creixement que permet reinvertir encara més en la societat que fa créixer el domini. Per això, fa alguns mesos que la Fundació puntCAT va obrir la primera convocatòria d’ajuts a projectes que ajudin a trencar la barrera digital, i ara és hora d’anunciar els guanyadors i lliurar els ajuts per a que comencin a desenvolupar els seus projectes en benefici de la nostra comunitat.

El vespre del proper dijous 16 de desembre des del Museu Picasso de Barcelona, farem el lliurament dels Ajuts puntCAT 2010, on comunicarem públicament els projectes guanyadors, dotats de fins a 20.000€ per projecte, que sumen un total de 90.000€, xifra final de la primera edició d’aquesta Obra Social. Com us vam anunciar, aquesta primera convocatòria ha estat tot un èxit, rebent 74 projectes d’una varietat d’acció molt interessant i una gran diversitat de procedència.

Vols saber de primera mà a quins d’aquests projectes es destinaran els primers ajuts de la nostra Obra Social? Et convidem a assistir-hi gratuïtament, però degut a la limitació de l’espai cal que t’inscriguis en aquesta pàgina . Volem que visquis aquest gran dia amb nosaltres, perquè sense el teu suport i el de la resta de titulars i usuaris de .cat, aquests ajuts no serien possibles i la Fundació puntCAT no podria reinvertir en el desenvolupament de la nostra xarxa. Perquè TotsSom.cat

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades