Compartir

Jo .cat

03 març 2022
jo .cat, programa formatiu en identitat digital

La Fundació .cat ha impulsat en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya el projecte jo .cat, un programa formatiu que va dirigit a les persones que hagin superat algun certificat ACTIC i es trobin en situació d’atur.

Ves al web de Jo .cat, el projecte de capacitació en identitat digital.

Què és jo .cat?

Es tracta d’una formació 100% online de 40 hores amb la que coneixeran què significa tenir una identitat digital, com fer-se més visible a Internet per a promocionar-se davant d’empreses i/o interessats i obtindran les eines necessàries per tal de crear-se la seva Identitat a Internet. L’activitat final del programa consistirà en la creació d’un lloc web i un correu electrònic amb domini .cat. Aquest web serà propietat de l’alumne i es podrà fer servir per donar a conèixer el seu perfil professional a la xarxa.

Els 1.000 primers inscrits a jo.cat obtindran el domini .cat i l’allotjament web totalment gratuïts!

Amb aquest projecte volem ajudar a les persones en situació d’atur en aquests moments tan difícils i donar-los les eines necessàries per millorar la seva situació laboral.

Tens dubtes?

Si vols saber més detalls sobre el contingut i funcionament de la formació, pots veure la sessió informativa en línia del projecte jo .cat de la mà de la Fundació .cat, la Universitat Rovira i Virgili i l’ACTIC o consultar les FAQs del projecte.