Notícies > puntCAT participa en el llançament del Photosynth

puntCAT participa en el llançament del Photosynth

22 agost 2008

La Fundació puntCAT participa en el presentació mundial de la revolucionària tecnologia de processament d’imatges i escenaris, Photosynth, presentada per Microsoft avui. Al costat d’entitats com el National Geographic, la BBC o la NASA, la Fundació puntCAT col·labora, com a únic representant del Sud d’Europa, aportant en aquesta estrena mundial escenaris tridimensionals de diferents monuments i indrets del país.

Trobareu els escenaris sintètics a Photosynth.com o si els servidors van molt carregats, aquí teniu dos vídeos del que es pot fer amb els escenaris de la Plaça de St. Jaume i La Pedrera i de la Sagrada Família. O si us ho estimeu més podeu veure la presentació a la TED conference (en anglès) on en Blaise Agüera i Arcas, co-creador del Photosynth, va presentar-ne la tecnologia.

Aquesta col·laboració reforça el compromís de puntCAT per estar sempre entre els millors i acostar la innovació i les noves tecnologies a tothom. Entenem el Photosynth com una aportació que obre una nova era en el turisme virtual i que ajudarà a promocionar el nostre país arreu del món. Us volem animar a que veieu els esceneris creats però també a que creeu es vostres.

Hem creat una plana especial on trobareu els enllaços als nostres synth fets fins ara. Per a citar-ne uns pocs, la Sagrada Família, La Pedrera o la Plaça Reial de Barcelona, o la Plaça Major de Vic, l’amfiteatre romà de Tarragona, el monestir de St. Cugat, el Pont de Besalú o el de Camprodon. També hi trobareu vídeos i documentació per si voleu fer els vostres synth.

.
Nota de premsa: https://domini.cat/media/upload/arxius/premsa/080821.Photosynth.pdf

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades