Notícies > puntCAT selecciona guifi.net com proveïdor de xarxa

puntCAT selecciona guifi.net com proveïdor de xarxa

28 març 2011

Coneixes la xarxa oberta, lliure i neutral guifi.net? Doncs ben aviat l’experimentaràs! Hem arribat a un acord amb la Fundació guifi.net pel qual puntCAT obté hostatjament i connectivitat a Internet per a uns servidors destinats a nous serveis.

El fet d’escollir guifi.net com a proveïdor s’ha materialitzat a partir d’un conveni de col·laboració en el qual la Fundació puntCAT i la Fundació guifi.net acordem beneficiar-nos mútuament de les tasques que realitzem en la mateixa línia fundacional. Les infraestructures de guifi.net ens aporten un millor servei a un preu mínim, i tenir a puntCAT com a col·aborador dóna l’empenta necessària a guifi.net per acostar el servei de fibra d’un GB simètric pels seus usuaris. A més a més, el nostre lideratge en l’adopció de les darreres tecnologies els aporta una experiència molt útil. Si fem una senzilla comparació, seria com dir que guifi.net posa les carreteres, o més concretament una bona autopista gratuïta, i puntCAT posa el GPS que ajuda a portar tothom allà on vol de forma segura i eficaç.

Aquest acord, que comportarà altres millores futures, és un exemple clar de cooperació i del benefici mutu per seguir situant la Societat de la Informació catalanoparlant a primera línia mundial. Continuarem treballant per a que ben aviat gaudiu d’aquestes avantatges!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades