Notícies > Reunions, entrevistes i visites

Reunions, entrevistes i visites

05 desembre 2007

Els darrers dies l’equip del puntCAT han anat d’un costat a l’altre explicant la realitat del .cat, proposant projectes de col·laboració, i establint acords que us presentarem ben aviat.

La setmana passada el President de la Fundació puntCAT, Joan Francesc Gras, i l’advocat del Registre, Nacho Amadoz, eren a Mallorca. Al matí s’entrevistaren amb la Secretària de Política Lingüística de les Illes, na Margalida Tous. Al vespre es reuniren amb representants de l’Obra Cultural Balear i donaren una xerrada sobre el .cat amb motiu de la Setmana de la Ciència.

En Jordi Iparraguirre, director de puntCAT, va anar amb en Marc Belzunces (Softcatalà i Geonames) a l’Institut Cartogràfic de Catalunya on es reuniren amb n’Isabel Ticó (Cap de Cartografia) i Miquel Parella (Cap de Toponímia). Es va parlar sobre com portar la toponímia oficial en català als diferents atles electrònics.

Dimarts dia 27, en Joan Francesc Gras i en Jordi Iparraguirre es reuniren amb en Jordi Bosch i en Josuè Sallent (secretari i director general, respectivament, de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del govern català) a fi de buscar mecanismes per a acostar el .cat a les empreses.

Dimecres 28, vam anar a la celebració del 15è aniversari de Microsoft a Catalunya, on entre d’altres vam parlar amb en Carles Grau (director de Microsoft Catalunya) i n’Albert Esplugues (Centre d’Innovació de Microsoft de Manresa) per a tractar uns projectes a desenvolupar conjuntament.

Divendres tarda en Jordi va ser entrevistat en directe per en Benjamí Villoslada dins el programa MCA en Xarxa d’Ona Mallorca.

I al vespre el Casal Republicà Francesc Layret de Nou Barris (Barcelona) ens atorgà el premi Francesc Layret “en reconeixement a la tasca de la Fundació .CAT a favor de la cultura i la llengua catalanes en l’àmbit de les TIC, a escala nacional i internacional“. Moltes gràcies pel premi !

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades