Notícies > Sabries donar-nos un consell per a navegar amb seguretat per Internet? Premiem el coneixement compartit

Sabries donar-nos un consell per a navegar amb seguretat per Internet? Premiem el coneixement compartit

07 maig 2012

Ens preocupen les debilitats que ens podem trobar els usuaris d’Internet quan naveguem per la xarxa i volem ajudar-vos a que hi poseu cura. Per això, Navega Segur, el joc de Sant Jordi 2012, torna a divulgar sobre la seguretat a Internet. A hores d’ara, més de dues mil persones ja han jugat a la nova edició del joc; davant d’aquest èxit volem ampliar el seu contingut per a fer una divulgació més extensa, però aquest cop sereu els mateixos internautes els que, des de la vostra experiència, aconsellareu als jugadors per a que evitin els riscos d’Internet. Volem que t’impliquis, creiem en tu i en el coneixement compartit, així que t’ho posem ben fàcil per a que puguis ajudar la comunitat amb la teva experiència, i a més a més premiem la teva participació… no creus que un petit esforç paga la pena!?

Si encara no has jugat, entra a https://navegasegur.cat i fes almenys una partida per a veure com funciona el joc. És ben senzill: cada partida consta de cinc preguntes, que es corresponen amb cinc temes relacionats amb la seguretat a Internet. Cada pregunta facilita quatre possibles respostes (només una és correcta) i una senzilla explicació del perquè. Et proposem tres formes de posar el teu granet de sorra en aquesta iniciativa:

  • a) Pensa algun aspecte que creguis que no tracta el joc i digue’ns-ho per correu a participa@domini.cat, juntament amb el nom que vols que surti al web. Nosaltres desenvoluparem el contingut i quan s’afegeixi al joc, apareixerà el teu nom com a inspirador/a d’aquell tema.
  • b) Desenvolupa el contingut sencer d’una prova: escriu la pregunta on es plantegi el problema, proposa les quatre possibles respostes (indica’ns quina és la correcta) i redacta una breu explicació del perquè. Envia’ns-ho per correu a participa@domini.cat i, a més de sortir al joc com a creador d’aquella prova, t’enviarem a casa una original samarreta antispam com la que veus a la imatge (només una, tot i que participis més d’un cop). Per això caldrà que al correu ens indiquis la teva adreça postal, el teu telèfon i la talla que vols.
  • c) Vols millorar l’apartat Eines d’ajuda del web? Si coneixes interessants recursos disponibles per tothom a Internet, indica’ns-els juntament amb l’enllaç on es trobin, i farem constar que aquest apunt és teu.

Gràcies a la teves aportacions el joc serà més ric i ajudarem més persones a evitar que caiguin en les trampes que a vegades ens trobem a la xarxa. Òbviament, ampliarem el joc amb els vostres continguts sempre que siguin adients, confiem en la vostra implicació i estem segurs que us adequareu al joc a la perfecció. Així doncs, disposeu de 10 dies per a col·laborar amb aquesta iniciativa. Si la teva aportació ens arriba més tard del 15 de maig, no rebràs la samarreta però no et preocupis, la inclourem al web igualment. Qualsevol aportació, per bàsica que pugui semblar, serà benvinguda! Perquè TotsSom.cat i entre tots fem avançar la societat catalanoparlant a Internet.


I a més a més, beneficia’t de la promoció vigent
Et recordem que fins al proper 15 de maig segueix en marxa la promoció de Sant Jordi des de https://santjordi.domini.cat. Qualsevol persona que guanyi una partida de Navega Segur pot obtenir un descompte del 50% en l’alta o la renovació d’un domini durant un any*. Si ja ets .cat, aprofita ara i renova el teu domini independentment de quan caduqui, el tindràs un any més a meitat de preu!

* el preu final dependrà del registrador escollit i dels serveis contractats. El descompte es podrà fer servir fins al 15 de juny de 2012.

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades