Notícies > Sant Jordi 2021, amb control d’afluència i descentralitzat

Sant Jordi 2021, amb control d’afluència i descentralitzat

19 abril 2021

FONT: Pixabay

La celebració de Sant Jordi tornarà a ser especial enguany. Si bé l’any passat la diada es va haver de traslladar tres mesos, fins al 23 de juliol; la cita de 2021 s’estendrà des del 21 fins a Sant Jordi, el 23.

Es poden dur a terme activitats des de dimecres fins divendres i hi haurà taules disposades a l’exterior de les llibreteries amb les novetats editorials. Es podran disposar a fins a 100 metres de distància de l’establiment i hi haurà control d’accés per evitar aglomeracions. A l’interior dels comerços es vendrà amb un aforament màxim del 50%. Només podran muntar paradeta els professionals del llibre i la flor i el descompte del 10% s’aplicarà només el dia 23.

A Girona els espais habilitats es trobaran al passeig de La Copa, a la Devesa; a Lleida, al Carrer Major; i a Tarragona, a la Rambla Nova. A Barcelona hi haurà onze espais habilitats, que comptaran amb unes 180 parades i 31 espais de signatures de llibres. Sense selfies, enguany, ni tampoc els tradicionals esmorzars d’escriptors. Sí que hi haurà signatures d’escriptors, a Barcelona es podran trobar 31 espais de signatures a l’exterior de les llibreries, i també es podran demanar signatures per encàrrec a les mateixes llibreries durant els dies previs.

Serà una diada amb controls de l’afluència, gel hidroalcohòlic i distància de seguretat. També una Diada més controlada i estesa en el temps, tot per evitar les aglomeracions i donar oportunitats a la ciutadania per gaudir de la festa amb tranquil·litat. Però també serà un Sant Jordi amb confinament comarcal, fet que impossibilitarà la mobilitat dels municipis propers a Barcelona cap a la capital.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades