Notícies > Setena edició dels premis DonaTIC

Setena edició dels premis DonaTIC

25 març 2021

FONT: Generalitat de Catalunya

Des d’avui dijous 25 de març queda oberta la convocatòria 2021 dels premis DonaTIC, i es podran presentar candidatures fins al dia 20 de maig.

Aquesta tarda, a les 18h, tindrà lloc el tret de sortida oficial de la convocatòria, amb un acte virtual que es podrà seguir pel canal de Youtube del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

La setena edició dels premis DonaTIC està organitzada pel mateix Departament, en col·laboració amb l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Els guardons tenen l’objectiu de reconèixer la vàlua fonamental de les dones i els valors de la igualtat en els àmbits professional, empresarial i acadèmic de les Tecnologies de la Informació a Catalunya. Però també amb la finalitat d’oferir referents a les nenes i les adolescents que dubten si dedicar-s’hi a les anomenades disciplines STEM, per les seves sigles en anglès (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

L’acte comptarà amb la participació d’Anna Mercadé, presidenta del jurat dels premis DonaTIC i directora de l’Observatori Dona; Joana Barbany com a directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i Anna Navarro, vicepresidenta de Content Strategy, Globalization and Product Portfolio Engineering Solutions a NetApp.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades