Notícies > Reversionem el mític joc de la serp!

Reversionem el mític joc de la serp!

20 maig 2022
snake.cat

La Fundació .cat reversiona el mític joc de la serp!

Vols sentir-te boomer? Tant se val l’edat que tinguis, si ja hi vas jugar en el seu moment o si et sona a Paleolític. A la Fundació .cat t’hem preparat una experiència immersiva perquè visquis de primera mà els inicis de la tecnologia mòbil dels boomers amb una nova versió del joc de la serp!

Has sentit parlar mai dels telèfons mòbils que duraven més d’un any i que no es trencaven ni tirant-los d’un tercer pis? Et sona el llenguatge en perdudes? Vols jugar al que jugaven els teus pares mentre feien cua al videoclub? Has llegit això i t’ha saltat la llagrimeta perquè el boomer que va viure tot això ets tu?

Tenim una sopresa per a tu! Hem fet una nova versió del mític joc de snake, on ara la serp creix cada cop que es menja un gatet*. Volíem fer una experiència en realitat virtual on tu fossis la serp, però el pressupost és el que és i ens hem quedat amb el joc retro.

Entra a snake.cat i treu el boomer que portes dins!

Ah, i a més pots compartir la teva puntuació i veure el ranking dels millors jugadors. Compte perquè és probable que els teus pares tinguin més puntuació que tu!

*Els gats que apareixen al joc són 100% virtuals. Cap animal ha sigut maltractat en la realització d’aquest videojoc.

Paraules clau: , , , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades