Notícies > Sortegem 10 iSeqüències, l’aplicació per a infants amb autisme i altres necessitats educatives especials

Sortegem 10 iSeqüències, l’aplicació per a infants amb autisme i altres necessitats educatives especials

01 febrer 2013

Els Ajuts de la Fundació puntCAT han facilitat el desenvolupament d’una innovadora aplicació per a tauletes tàctils (tablets) que, tot jugant, ajuda a treballar algunes dificultats d’aprenentatge i comunicació del nens i nenes amb autisme o trastorn generalitzat del desenvolupament. La Fundació Planeta Imaginario, centre clínic i d’investigació per a infants amb autisme, ha desenvolupat aquesta aplicació única i pionera dins del món educatiu. iSeqüències millora les habilitats intel·lectuals, verbals, acadèmiques, socials i emocionals de la canalla de 0 a 5 anys, tant dels qui pateixin trastorns del desenvolupament com dels qui no.

Aquesta innovadora aplicació, disponible també en anglès, francès i castellà, actualment només funciona en els dispositius iPad i s’ha de descarregar des d’aquest enllaç. La seva versió reduïda és gratuïta; la completa té un preu simbòlic de 2,39 €, el qual ajuda la Fundació Planeta Imaginario a continuar el desenvolupament d’iSeqüències. No obstant, si ets seguidor/a de puntCAT i vols descarregar-te aquest aplicació de forma gratuïta, t’oferim una solució: participar al nostre sorteig.

Fins al 10 de febrer pots demanar-nos un codi per a descarregar-te gratuïtament iSeqüències; en sortejarem 10 entre totes les sol·licituds que ens arribin a través de les múltiples vies de comunicació que teniu sempre al vostre abast:

Si vols saber el funcionament d’aquesta aplicació, en aquest enllaç tens el comunicat de premsa i el manual d’ús d’aquest servei que oferim a la societat, i aquí tens una selecció de fotos de la presentació pública que vam realitzar ara fa uns mesos. I si el que t’interessa és el codi d’aquesta eina per a aprofitar-lo per a projectes semblants, des d’aquí podràs descarregar-te’l directament, és obert i està a lliure disposició de tothom.

Un cop més demostrem la vocació de servei social de la Fundació puntCAT, no només apropant-vos la vostra identitat digital amb un dels dominis de major qualitat i amb la major seguretat del món, sinó que també ajudem a fer realitat les propostes necessàries per al desenvolupament de la Societat de la Informació catalanoparlant. Tot desitjant que aprofitis aquesta possibilitat, esperem la teva resposta!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades