Notícies > Tens un .cat? Tu decideixes!

Tens un .cat? Tu decideixes!

12 gener 2011

A puntCAT ens interessa la teva opinió i avui estrenem, en mode de prova o beta, un sistema de votació per a que, si tens un domini .cat, puguis opinar, decidir i dir la teva sobre com ha de ser puntCAT.

Per estrenar-ho, us oferim la possibilitat de decidir el destí de la donació de Nadal que puntCAT farà a una entitat sense ànim de lucre en substitució dels tradicionals regals o felicitacions.

El procediment per votar és ben fàcil. Tots els titulars d’un domini .cat (i per tant, co-partícips de puntCAT) rebreu un correu amb un enllaç per anar a la web de votacions. El rebreu a la bústia que ens vau donar al registrar el domini. Si no l’heu rebut, mireu a la carpeta de correu brossa o comproveu a través del panell de control del domini que us oferix el registrador, que la bústia que vau donar en el moment del registre (i que surt en el whois) és encara vàlida. Un cop sigueu a la plana, escolliu el projecte que més us agradi, entreu el codi de seguretat i voteu. La votació estarà oberta fins el 19 de gener.

És important que l’adreça de correu electrònic que consta en el whois sigui vàlida i que la consulteu regularment. És un requeriment d’ICANN i permetrà al registrador o al registre posar-se en contacte amb vosaltres en cas de qualsevol problema que pugui tenir la vostra web (atac, malware, etc). I a més a més us permetrà participar i votar, com a membres de la comunitat .cat, en totes aquestes iniciatives i participar cada dia més decidint com voleu que sigui puntCAT.

En aquesta primera prova, si la bústia de contacte no era correcta i no pots votar, no et preocupis, excepcionalment d’aquí pocs dies tornarem a enviar-te l’enllaç per votar el projecte que més t’agrade. Aprofita l’oportunitat i actualitza la bústia de contacte, només podràs dir la teua si l’adreça és correcta.

.cat creix gràcies a tots els qui dia a dia confieu en .cat, per això volem potenciar la participació dels titulars de dominis en la gestió de puntCAT. El sistema de votació que farem servir per aquesta donació, en fase de proves, és una primera aproximació per valorar la participació i el correcte funcionament de la plataforma. Desitgem que sigui tot un èxit per fer-lo servir més sovint i que ens possibiliti a tots ser cada dia més .cat!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades