Notícies > TinderCat, el fenomen per lligar i xafardejar en català a la xarxa

TinderCat, el fenomen per lligar i xafardejar en català a la xarxa

17 febrer 2022

La història de TinderCat es remunta a l’abril de l’any passat, quan l’influenciador Gerard Querol (Gerry Querry Berry a les xarxes) va posar en marxa aquest espai per lligar en català a Internet. Gairebé com una broma i amb l’eslògan First Dates Catalunya: qui vulgui lligar que ho digui, avui dia se’l pot considerar un èxit amb milers de seguidors.

TinderCat funciona a través de la funció Espais de Twitter, gràcies a la qual qualsevol usuari pot crear una conversa d’àudio per a un màxim d’onze usuaris, tot i que les persones oients són il·limitades. Bastant semblant a un podcast, però a través de Twitter i amb la possibilitat d’interactuar en directe amb les persones oients.

En el cas de TinderCat, els moderadors són el mateix Querol, Carla Junyent i Ramon Pera. A part de lligar, a TinderCat s’hi fan confessions i s’hi parla obertament de sexe i relacions afectives, tot seguint la línia marcada per l’extint Prohibit als Pares, que va emetre Ràdio Flaixbac.

TinderCat va tenir més de 1.500 oients i 6.000 seguidors en la seva edició del 30 de gener, i va arribar a ser Trending Topic a Espanya durant tota aquella nit. A Spotify podeu recuperar el seu darrer episodi, de diumenge 13 de febrer.

Paraules clau: .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades