Notícies > Torna Webs al punt .cat, el concurs de pàgines web per a estudiants

Torna Webs al punt .cat, el concurs de pàgines web per a estudiants

27 octubre 2011

Després de l’èxit de la passada edició, hem obert una nova convocatòria de Webs al punt .cat. Qualsevol alumne/a d’ESO, Batxillerat i/o Cicles formatius de Grau Mitjà i Superior dels Països Catalans, hi pot participar. Si ets professor/a d’algun d’aquests cursos, també pots animar els teus alumnes a fer equips i apuntar-vos-hi plegats! Participar és tan senzill com fer un equip de 2 a 5 persones, de la mà d’un professor/a que faci de tutor/a, registrar-se al concurs abans del proper 16 de gener i crear un lloc web amb la temàtica que es vulgui. Un cop inscrits tindreu fins al 14 de març de 2012 per a cuinar el vostre web.

L’any passat van entrar a concurs 29 webs, 8 dels quals van ser premiades pel Webs al punt .cat. Però a més a més dels interessants premis que el nostre concurs reserva pels diferents guanyadors, en funció de les categories, tots els participants de Webs al punt .cat també podreu guanyar el concurs europeu Dot Award, on competireu amb webs creats per alumnes belgues i eslovens, provinents dels respectius concursos locals organitzats pel domini .be (de Bèlgica) i .si (de Eslovènia). Recordes la passada edició del Dot Award? Doncs dels 8 webs catalanoparlants que Webs al punt .cat va enviar-hi, 3 d’ells van ser guardonats pel concurs europeu: un primer i un segon premi, i una menció especial! Aquest any podria guanyar el teu web, a què esperes? Consulta https://websalpunt.cat i segueix el concurs per Facebook o Twitter. Esperem tastar el teu web ben aviat.

Agraïm la col·laboració de les empreses registradores Entorno, Dinahosting i ServeisWeb, les quals no afegiran cap cost al registre dels dominis participants a Webs al punt .cat, a més d’oferir gratuïtament l’allotjament web.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades