Notícies > Un Sant Jordi per recordar

Un Sant Jordi per recordar

Aquest Sant Jordi vam voler apostar per la poesia i la literatura al món digital. Per aquest motiu vam organitzar un recital de poesia a la parada de la Fundació puntCAT al Passeig de Gràcia.

Els poetes Neus Aguado, Juan Pablo Roa, Xènia Dyakonova i Carles Dachs van voler compartir amb el públic alguns dels seus poemes i van aprofitar la jornada per reivindicar el lloc que la poesia es mereix. «A tots els diaris es fan recomanacions de literatura per Sant Jordi, però no pas a tots els diaris inclouen recomanacions de llibres de poesia. Jo crec que als diaris i a les llibreries s’haurien de recomanar tant els llibres de poesia com les novel·les» comentava la poeta Xènia Dyakonova.

Durant els dies previs a Sant Jordi i fins a finals d’abril els escriptors catalans Gemma Lienas, Màrius Serra, Tina Vallès, Marc Pastor, Sílvia Soler, Martí Gironell, Teresa Saborit, Roc Casagran i Leopolda Olda han participat a la signatura de dedicatòries digitals #SantJordipuntCAT a Twitter. Del 19 al 23 d’abril s’han rebut més de 120 peticions de tuits dedicats que els escriptors han anat enviat i enviaran fins a final de mes.

Una iniciativa que ha tingut molt bona rebuda per part d’escriptors i públic i de la qual mitjans com el 3/24 se n’ha fet ressò. Repetirem l’acció en properes ocasions i esperem comptar amb més participació d’escriptors i públic.

Aquí podeu veure el vídeo resum de la jornada:

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades