Notícies > Una fotografia de les festes de Gràcia, guanyadora del concurs #estiupuntCAT

Una fotografia de les festes de Gràcia, guanyadora del concurs #estiupuntCAT

08 setembre 2014

Una fotografia presa al carrer de la Llibertat de Barcelona durant la Festa Major de Gràcia 2014 ha estat escollida guanyadora del concurs #estiupuntCAT, que va organitzar la Fundació puntCAT durant els mesos de juliol i agost. La instantània, que és obra de l’usuària d’Instagram @yomarhe, mostra el domini .cat del web en construcció www.carrerdelallibertat.cat, que pertany a la Comissió de Festes d’aquest carrer gracienc.

El jurat de la Fundació puntCAT, que havia de triar una fotografia on hi aparegués a l’aire lliure un domini .cat, s’ha decantat per la instantània de @yomarhe pel seu caire estiuenc i actual, així com per la seva capacitat de capturar un domini que encaixava amb l’espai retratat. L’usuària rebrà properament una tauleta Nexus i podrà registrar un domini .cat i disposar-ne gratuïtament durant el període d’un any.

El jurat del concurs, que ha comptat amb la participació de 238 fotografies entre Instagram i Twitter, també ha reconegut 11 fotografies que han estat finalistes per la seva originalitat. Cadascun dels 11 autors rebrà una samarreta de la Fundació puntCAT.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades