Notícies > Vine a la Jornada de Reputació Digital de Lleida

Vine a la Jornada de Reputació Digital de Lleida

27 abril 2011

Et convidem a participar en la jornada sobre la reputació digital que hem organitzat pel 29 d’abril. Al llarg de tot el matí del proper divendres, al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, es succeiran les diferents ponències de professionals de la gestió i la protecció de la reputació digital. Si t’interessa l’aspecte jurídic o tecnològic de la reputació digital, no et pots perdre aquesta jornada. L’entrada és gratuïta, però degut a la limitació de l’aforament de la sala cal fer una inscripció prèvia des d’aquest enllaç.

A més a més, en aquesta jornada presentarem el primer llibre que la Fundació puntCAT ha editat, anomenat “Noms de domini i normativa comentada”, de l’advocat Albert Agustinoy, present a la jornada. Es tracta d’una guia per a qualsevol persona que hagi de registrar o gestionar noms de dominis. L’Obra Social de la Fundació puntCAT, amb la finalitat d’apropar tothom a l’ús avançat d’Internet, posa l’edició digital d’aquest llibre a disposició general, ja sigui per a fer-ne una consulta en línia o per a descarregar-ne la versió en PDF. Els assistents a la Jornada de Reputació Digital rebreu un exemplar del llibre gratuïtament, així com també un certificat d’assistència.

puntCAT organitza aquesta jornada conjuntament amb la Fira de Lleida i la consultoria Sagaris, i també hi col·laboren, entre d’altres entitats, la UOC, la Paeria i la Diputació de Lleida o el Col·legi d’advocats de Lleida. Consulteu el programa de la jornada ací. Ens veiem divendres a Lleida.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades