Notícies > Vine al BizBarcelona de la mà de la Fundació puntCAT

Vine al BizBarcelona de la mà de la Fundació puntCAT

24 maig 2016

Els dies 1 i 2 de juny, el recinte firal de Montjuïc serà la seu d’una nova edició del Bizbarcelona, el saló per a emprenedors, pimes i autònoms. Enguany inclou 220 ponents i un centenar d’expositors, i també organitza 143 conferències i una trentena d’activitats de treball en xarxa.

La gran novetat d’aquesta edició del Bizbarcelona és la nova estructuració. L’oferta es dividirà en 3 àrees diferenciades segons el tipus de públic: Bizemprèn, dirigida als emprenedors i Bizpimes, a les empreses en creixement i la novetat d’enguany, el Biz Economia Social, dedicat a l’economia col·laborativa.

La fundació puntCAT serà present a la gran cita de l’emprenedoria de la ciutat amb un estand on podreu conèixer totes les novetats dels dos dominis que gestiona la fundació: el .cat i per primer any, també el .barcelona. Si vols fer créixer la teva presència al món digital, consulta’ns i t’orientarem sobre quina és la millor manera d’arribar al teu públic específic segmentant els teus dominis en funció de l’audiència a la qual et dirigeixis.

De franc al BizBarcelona

A més a més la Fundació t’ho posa fàcil per accedir al BizBarcelona. Us donem l’oportunitat d’accedir de forma gratuïta al saló. Només cal que envieu un correu electrònic a participa@domini.cat indicant que voleu un entrada. Els primers en fer-ho la rebreu de forma gratuïta i després es concedirà un  descompte en la tarifa general d’accés, que serà de 8 euros.

Relacionat amb la innovació digital i les TIC, al BizBarcelona es tractaran aspectes com el màrqueting digital, l’adaptació dels canals de venda als hàbits del consumidor, la monetització de les xarxes socials, ciberseguretat, ús de big data i e-commerce.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades