Notícies > Vols formar part del portal de professionals de les TIC catalanes de la Fundació puntCAT?

Vols formar part del portal de professionals de les TIC catalanes de la Fundació puntCAT?

25 novembre 2015

Els professionals de Tic Central ofereixen serveis de programació web, posicionament SEO, màrqueting online, e-commerce, disseny gràfic, disseny de WordPress i logotips o desenvolupament d’Apps, entre d’altres.

Des de la Fundació puntCAT hem creat el portal Tic Central per tal de posar en contacte sense intermediaris els professionals de parla catalana de l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) amb empreses, institucions i particulars que precisin els seus serveis. Els professionals d’aquest marketplace, que vol donar visibilitat a les TIC que utilitzen amb normalitat la llengua catalana, ofereixen serveis molt diversos, com són la programació web, el posicionament SEO, el màrqueting online, l’e-commerce, el disseny gràfic, de WordPress i de logotips o el desenvolupament d’Apps. Actualment, una vintena de professionals ja formen part de la plataforma, que exigeix un control de qualitat previ de la Fundació puntCAT a tots els inscrits per tal d’oferir les màximes garanties a l’usuari.

Si sou professionals de les TIC catalanes, apunteu-vos a Tic Central! I si sou usuaris d’Internet, podeu visitar el portal per sol·licitar serveis amb qualitat garantida. Estem segurs que la plataforma aviat esdevindrà un referent per a les TIC catalanes. Us hi esperem!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades