Notícies > El concurs wapps .cat tanca amb més de 3000 alumnes inscrits

El concurs wapps .cat tanca amb més de 3000 alumnes inscrits

21 febrer 2020
wapps .cat

El concurs creix any rere any i ja podem dir que hem batut el rècord d’inscripcions un cop més amb més de 3000 alumnes de tots els Països Catalans. Concretament, enguany s’han inscrit 1.183 grups formats per 3.321 alumnes de 118 centres repartits per tot el territori de parla catalana.

Els inscrits al concurs podran presentar el seu web o aplicació a concurs fins al 6 de març. A partir d’aquí un jurat s’encarregarà de revistar cada un dels projectes per tal d’escollir els finalistes de cada categoria.

A més a més del 24 de març al 2 d’abril tots els webs i aplicacions presentades al concurs optaran al premi votació popular. Tots els projectes estaran visibles al web del concurs wapps.cat i el públic podrà votar el seu web i aplicació preferits.

A mitjans d’abril la Fundació .cat anunciarà els projectes finalistes de cada categoria, que hauran de presentar el seu projecte presencialment davant del jurat a la final del concurs que se celebrarà a mitjans de maig, juntament amb la gala d’entrega de premis.

Molta sort a tots i totes les participants!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades