Notícies > Webs al punt .cat, concurs de pàgines web per a alumnes de secundària

Webs al punt .cat, concurs de pàgines web per a alumnes de secundària

04 febrer 2011

Fa alguns dies que vam posar en marxa una nova iniciativa per apropar l’ús de les noves tecnologies als adolescents. Es tracta de Webs al punt .cat, un concurs d’elaboració de llocs web al qual poden participar tots els alumnes d’ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà dels Països de parla catalana. Amb aquesta iniciativa volem incentivar als nostres adolescents a ser protagonistes actius a Internet, aportant-hi els seus continguts mitjançant una web pròpia. I per ajudar-los, al web del concurs hi ha una sèrie de recursos i eines que els facilitaran la creació dels seus llocs web.

Per participar a Webs al punt .cat cal que els alumnes formeu grups de 2 a 5 persones i que disposeu d’un/a professor/a que us faça de tutor/a. La inscripció al concurs estarà oberta durant tot el mes de febrer pels cinquanta primers grups que registreu el domini del vostre futur web. Els millors webs de Webs al punt .cat, a més de guanyar interessants premis, es classificaran per un concurs europeu, el Dot Award, iniciativa conjunta de puntCAT, del domini belga (.be) i el domini eslovè (.si). Atès a l’abast europeu del concurs, la temàtica dels webs participants ha d’estar relacionada d’alguna forma amb Europa. Podeu seguir aquest concurs a través del Facebook i Twitter @websalpuntcat

Per aquesta nova iniciativa puntCAT comptem amb la col·laboració de tres empreses registradores de dominis, CDMon, Dinahosting i ServeisWeb, les quals ofereixen gratuïtament l’allotjament web als concursants. Gràcies!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades