Notícies > Weego Electric guanyadora del programa mentoringstartup.cat de la Fundació puntCAT

Weego Electric guanyadora del programa mentoringstartup.cat de la Fundació puntCAT

07 abril 2016

L’startup Weego Electric ha estat la guanyadora del programa d’Speed Mentoring que ha organitzat la Fundació puntCAT i que té com a objectiu ajudar a consolidar el model de negoci de les empreses emergents en el món digital.

L’startup Weego Electric ha estat la guanyadora del programa d’Speed Mentoring que ha organitzat la Fundació puntCAT juntament amb Nominalia i que té com a objectiu ajudar a consolidar el model de negoci de les empreses emergents en el món digital.

Weego Electric és un lloc web que concentra tota l’oferta en mobilitat sostenible facilitant noves maneres de moure’s, com per exemple el escúters de mobilitat elèctrica a partir de Segways.

Els finalistes han estat File Circles que ofereix un sistema de gestió en transferències d’arxius que permet conèixer qui els envia, qui els obre i quan i Goo Campus, una aplicació d’e-learning centrada en el sector mèdic i de la salut que cobreix àrees com ara primers auxilis, seguretat personal i cura de persones grans.

El primer premi té una dotació econòmica de 3.000 euros i els finalistes de 500.

Durant l’entrega de premis el director de la Fundació puntCAT, Santi Ribera, ha destacat “el compromís, la participació i la il·lusió de totes les startups que han format part d’aquest programa. Totes han evolucionat el seu pla de negoci i han tret profit del programa mentoringstartup.cat. La decisió no ha estat fàcil, però creiem que Weego Electric és l’empresa que millor ha incorporat al seu projecte les ensenyances de les sessions formatives”.

Per la seva part el CEO de Weego Electric, Alex Assemnacher ha avançat que el premi el destinaran a consolidar i expandir el seu projecte i ha dit que “aquest programa ens ha ajudat a professionalitzar-nos com a empresa i com a equip i també hem obert nous horitzons”.

Un extensa programa de consolidació d’empreses emergents

El programa www.mentoringstartup.cat s’ha dut a terme de forma conjunta entre la Fundació puntCAT i l’empresa de registres de dominis Nominalia. Les tres startups van començar a principis d’any el seu cicle formatiu, compost per sis sessions que abasten diversos aspectes clau per a tota companyia emergent: finances (com redactar un business plan i millors pràctiques), aspectes legals, disseny i usabilitat web, SEO, SEM i xarxes socials.

Weego, FileCircles i gooCampus van culminar la formació amb la presentació dels seus projectes al DemoDay dins de l’esdeveniment internacional 4YFN, en el marc del Mobile World Congress de Barcelona.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades