Notícies > Arriben les jornades de la Catosfera 2020

Arriben les jornades de la Catosfera 2020

04 novembre 2020

DIES DE LES JORNADES

Del 5 al 7 de novembre

LLOC

Sessions en línia al web de la Catosfera

PREU

Gratuït

Cartell de la Catosfera 2020. FONT: Catosfera.cat

La Catosfera, el cicle de debats al voltant d’Internet i la comunicació a Catalunya, se celebrarà del 5 al 7 de novembre en obligat format virtual a causa de les restriccions per la pandèmia. La Catosfera 2020 manté la seva cita anual tot i les dificultats i enguany versarà sobre l’humor, la defensa del català a la xarxa o l’impacte de la COVID-19 en el món del periodisme.

Amb una trentena de ponents, la Catosfera consolida un any més la seva ànima de punt de trobada de la Internet catalana i comptarà amb la presència de noms com ara Jair Domínguez, Xavier Graset, Ana Polo, Mariola Dinarès, Guille Martínez-Vela, Júlia Cot, Marc Lesan, Clàudia Rius, Leti Rodríguez o Francesc Canosa.

També degut a la pandèmia, la Catosfera ha hagut de suspendre la proposta adreçada als adolescents, la Catosfera.edu, destinada als estudiants dels instituts de Girona. Els diferents actes es podran seguir en línia al web de la Catosfera.

La Fundació. cat participa enguany de la Catosfera amb l’organització de la taula rodona titulada Com construir la teva marca a Internet, programada per a divendres a les 11 del matí. Hi participaran Leti Rodríguez (digital manager al grup Ágora), Susana Pérez (periodista i doctora en comunicació digital), Xevi Montoya (fundador i director de Playbrand) i Anna Codina (directora d’ElGiroscopi).

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades