Notícies > Professionals del digital es traslladen a la Ribera d’Ebre per avaluar el teletreball

Professionals del digital es traslladen a la Ribera d’Ebre per avaluar el teletreball

16 juny 2022

Fotografia promocional del Catalunya Rural Hub. FONT: Barcelonadigitaltalent.com

El projecte, anomenat Catalunya Rural Hub, ha traslladat en la seva segona edició una vintena de professionals digitals a la Ribera d’Ebre per avaluar les condicions professionals i laborals de la zona. L’objectiu és que aquests treballadors de l’àmbit digital i que resideixen a ciutat analitzin les possibilitats, potencialitats i mancances de teletreballar des de la comarca. Els participants posen a prova les comunicacions de la zona, les opcions d’oci i de lleure a la Ribera d’Ebre. Tot per recollir-ne les valoracions que serveixen per establir futures polítiques de deslocalització que incentivin el treball rural.

La primera jornada de treball, desenvolupada a l’espai de coworking CoEbreLab de Móra d’Ebre, s’ha desenvolupat sense problemes. La comarca es va escollir entre altres sis territoris per la proposta d’acollida dels participants, pel bagatge en l’impuls del teletreball, el coworking i noves tecnologies, i perquè dóna oportunitats reals d’establir-se a la zona a aquests participants, si decideixen fer el pas.

Catalunya Rural Hub és una iniciativa de la Mobile World Capital Barcelona i del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat per descentralitzar el talent digital de les grans ciutats.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades