Notícies > Check Barcelona, l’aplicació per evitar aglomeracions turístiques

Check Barcelona, l’aplicació per evitar aglomeracions turístiques

30 agost 2021

FONT: Pixabay

Per a aquelles persones que encara esgarrapeu els darrers dies de vacances prop de casa i ho voleu fer amb seguretat i evitant aglomeracions, l’aplicació Check Barcelona resulta una eina molt útil.

Es tracta d’una app que ajuda a evitar les aglomeracions a l’hora de visitar els espais més representatius de casa nostra. Funciona com una espècie de guia turística de la ciutat, però que també informa en temps real sobre altres aspectes. No només s’hi mostra l’ocupació i la disponibilitat d’accés, sinó també la possibilitat de reservar i comprar entrades en línia.

El programari es pot descarregar per a navegadors i dispositius mòbils, i anirà de mica en mica afegint més ubicacions fora de la capital catalana. Els espais indexats a l’aplicació es classifiquen en atraccions turístiques, experiències, museus i platges.

L’aplicació l’ha dissenyada Eurecat amb la col·laboració de Tech City, la Fundació Mobile i la Cambra de Comerç de Barcelona. A banda, també hi participen l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), TMB, BSM i el servei de platges; oferint informació sobre l’ocupació dels espais culturals, transports públics, aparcaments i ocupació de platges, respectivament.

Paraules clau: , , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades