Notícies > Debat virtual sobre les TIC

Debat virtual sobre les TIC

Ja podeu recuperar en línia el debat sobre política i TIC que va organitzar telecos.cat dijous 21 de gener

27 gener 2021

El passat dijous 21 de gener va tenir lloc el Debat virtual de PolíTICa: descobrim les propostes de les formacions polítiques amb relació a les Telecomunicacions i les TIC. Van ser més de dues hores en què els polítics participants van explicar les seves propostes sobre telecomunicacions i TIC.

El debat està organitzat per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions (telecos.cat) amb l’objectiu d’interpel·lar els partits polítics participants en eleccions al Parlament de Catalunya del 14F sobre la seva postura i idees respecte a telecomunicacions i les TIC.

L’acte es va dur a terme en línia a causa de les restriccions de mobilitat per la pandèmia i va girar sobre els següents cinc eixos temàtics: El model de les telecomunicacions i les TIC a Catalunya, les inversions previstes en telecomunicacions i TIC, infraestructures, serveis i continguts i R+D+I.

Hi van participar representants dels vuit grups polítics principals a Catalunya. Moderats pel periodista Daniel Condeminas, van prendre part en el debat Dimas Gragera (Ciutadans), Jordi Puigneró (JuntsxCat), Jordi Albert (ERC), Alícia Romero (PSC), Marc Parés (En Comú-Podem), Dario Castañé (CUP-Guanyem), Santi Rodríguez (PPC) i Marc Arza (PDeCAT).

 

 

Paraules clau: , , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades