Notícies > La Fundació .cat dona ordinadors a AUCOOP per fer classes d’informàtica i formacions al Senegal

La Fundació .cat dona ordinadors a AUCOOP per fer classes d’informàtica i formacions al Senegal

23 febrer 2023
La Fundació .cat dona 7 ordinadors a AUCOOP per fer formació al Senegal

La Fundació .cat dona set ordinadors portàtils a l’associació AUCOOP per fer classes d’informàtica i formacions a diverses associacions del Senegal. Aquest projecte té l’objectiu d’acostar les noves tecnologies als membres de la comunitat senegalesa i reduir l’escletxa digital entre habitants més desafavorits. La donació d’equips informàtics a l’associació AUCOOP és un exemple de com la tecnologia pot millorar la vida de les persones en situació vulnerable.

AUCOOP és una associació formada per estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que té com a objectiu cooperar en l’àmbit tecnològic amb països en desenvolupament. La seva acció es centra en la transferència de coneixements i recursos tecnològics a través de projectes i activitats tant a nivell local com internacional.

El centre Keur Mame Fatim Konté a Saint Louis serà el lloc on s’utilitzaran aquests equips informàtics per a les classes d’informàtica i les formacions. Aquest centre, que està situat a la part nord del Senegal, és un dels principals centres de formació tècnica i tecnològica de la regió.

Des de la Fundació .cat sempre intentem donar una segona vida als materials que ja no s’utilitzen, i ens fa molta il·lusió poder col·laborar d’aquesta manera amb un projecte tant interessant i solidari. Creiem que la tecnologia pot ser utilitzada per a fer el món un lloc millor i, sempre que sigui possible, hi volem contribuir.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades