Notícies > El concurs Wapps .cat lliurarà els premis en una gala en línia el 20 de maig

El concurs Wapps .cat lliurarà els premis en una gala en línia el 20 de maig

13 maig 2021

Ja tenim a tocar la presentació dels guanyadors de l’onzena edició del concurs Wapps.cat de creació de llocs web i aplicacions. La gala es durà a terme el 20 de maig i, degut a la pandèmia, no serà presencial, sinó que es durà a terme en línia i en 3D, a través del següent enllaç. La gala estarà presentada pel físic i divulgador científic Dani Jiménez.

Si bé ja se sap qui s’ha endut el premi de la votació popular (l’escola guardonada ha estat l’Eiximenis, de Girona, amb el grup EixArquitectura, i podeu sentir una entrevista amb la professora dels guanyadors, la Maria Codina Forcada), haurem d’esperar fins el 20 de maig per conèixer el lliurament de premis general.

Tot i les dificultats imposades pels temps de pandèmia, la convocatòria ha tornat a ser un èxit: S’hi han presentat un 41% més de participants que l’any passat, assolint els 1.672 grups inscrits, de 183 centres educatius repartits per 99 localitats dins dels territoris de parla catalana. En total s’han presentat 1.342 dominis diferents, de manera que el jurat està tenint molta feina per arribar a una deliberació.

El Wapps.cat està dirigit a alumnes que van des de l’últim cicle de primària (10-11 anys) fins a Cicles Formatius de Grau Superior (+18). És un projecte de la Fundació .cat. que té l’objectiu d’enfortir les competències digitals dels nens i nenes.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades