Actualitat

Coneix les últimes notícies sobre Internet, llengua i cultura catalana i estigues al dia de les dades més rellevants del domini .cat

Notes de premsa

10 juliol, 2023

La Fundació .cat i el FC Barcelona signen un conveni per promoure i defensar la llengua catalana a l’entorn digital

• La signatura s’ha portat a terme pel president de la Fundació .cat, Genís Roca, el president Joan Laporta i la vicepresidenta Elena Fort del FC Barcelona; amb la presència de Roger Serra, director de la Fundació .cat, i Albert Cuesta, coordinador de l’Aliança per la presència digital del català.

Barcelona, 10 de juny de 2023.- Avui el president de la Fundació .cat, Genís Roca, ha signat amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta, i la vicepresidenta institucional, Elena Fort, un conveni de col·laboració que uneix les dues entitats en el proper any per treballar conjuntament amb l’objectiu de desenvolupar aquells projectes que permetin una aliança estratègica entre les dues parts, en la promoció i la defensa del català a Internet. A l’acte també hi han assistit Roger Serra, director de la Fundació .cat, i Albert Cuesta, coordinador de l’Aliança per la presència digital del català.

Aquest acord s’inicia amb la col·laboració entorn l’Aliança per la presència digital del català, un pacte entre entitats per la promoció i defensa del català a Internet. Concretament, es treballarà en diversos àmbits del món digital on la presència del català no és satisfactòria o bé reclama una atenció especial. Ara, però, les entitats se centraran amb els continguts web, on s’ha demostrat una pèrdua de visibilitat del català en les cerques web durant els últims mesos.

Per a més informació descarrega la nota de premsa.

29 desembre, 2022

Màrqueting online i la gestió de projectes, la tasca pendent en la digitalització de PIMES i autònoms

Un cop transcorreguts més de 6 mesos des de la publicació de elKIT.CAT, la Fundació .cat ha analitzat el comportament dels usuaris que han visitat el web i han interactuat amb el cercador obtenint així les tendències d’interès de les PIMES i autònoms en quan a la contractació de serveis per beneficiar-se de el Kit Digital.

La tendència del sector és molt clara, les 3 categories amb més consultes estan directament relacionades amb la generació de negoci i el màrqueting online mitjançant el desenvolupament de comerç electrònic, presència a Internet i dinamització de les xarxes socials

D’altra banda, les solucions digitals més cercades apunten a una millora de l’eficiència en la gestió del treball, ja que Slack, Notion i Trello destaquen com algunes de les eines més buscades.

Sobre elKIT.CAT

Des de la seva publicació, el dia 7 de juny de 2022, ja formen part del web elKIT.CAT més de 3500 agents digitalitzadors.

ELKIT.CAT és el portal de referència per a trobar els agents digitalitzadors en català. Una iniciativa de la Fundació .cat i el Consell General de Cambres de Catalunya per impulsar el català a les empreses i en el món digital.

ELKIT.CAT permet cercar els agents digitalitzadors acreditats que ofereixen els seus serveis en català, siguin dins dels territoris de parla catalana o de qualsevol altre punt de l’Estat.

Cerques dels usuaris de elKIT.CAT

Subscriu-te al butlletí

Estigues al dia de les notícies i continguts de la Fundació .cat