Notícies > El festival de cinema IMPACTE! estrena la seva programació en línia

El festival de cinema IMPACTE! estrena la seva programació en línia

12 abril 2021

A partir d’avui, 12 d’abril, i fins al dia 25, podeu gaudir en línia de l’oferta cinematogràfica d’IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya. Es tracta d’un nou espai que neix de la mà de l’Associació Impacte, Cinema i Drets Humans amb la voluntat d’impactar a través del cinema i generar un debat ric entorns dels drets humans i la justícia social.

Si bé les projeccions presencials van tenir lloc entre el 8 i l’11 d’abril, a partir d’avui IMPACTE! trasllada la seva programació a Filmin i al mateix web del festival. Així, des de casa es pot visionar tot el cartell del festival.

El festival vol impactar a la ciutadania, motivar la consciència social i estimular accions que reforcin la convivència democràtica, el canvi social i la justícia global. Ho fa a través de les temàtiques de les pel·lícules escollides: els desequilibris del món actual, travessats i accelerats per la pandèmia, posant de manifest les injustícies i abordant solucions a través del debat, l’empatia, la mirada crítica i el compromís.

És per aquesta voluntat crítica que IMPACTE! presenta una sèrie d’activitats paral·leles de gran interès. Una d’elles, el debat ‘Pena de Mort’, tindrà lloc aquesta mateixa tarda, al canal de Youtube del festival i comptarà amb la presència dels directors de les pel·lícules sobre la pena de mort L’execució, Primer de Novembre i Iranian Lives Matter.

IMPACTE! compta amb la col·laboració d’Aministia Internacional, i la Fundació. cat n’és el patrocinador digital principal.

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades