Notícies > El mes de les dones TIC

El mes de les dones TIC

03 març 2021

FONT: Pexels.com

Aquest març és el mes de la dona TIC al web de la Fundació. cat. La celebració del 8 de març, el Dia de la Dona Treballadora, s’allarga durant tot el mes amb un recull de continguts relacionats amb l’empremta de la dona en el món digital català i d’arreu.

És per això que volem donar ressò a la proposta del cercador visual Wtic de visibilitzar dones referents en les Tecnologies de la Informació (les TIC). Wtic va néixer l’any passat de la mà de Dones en Xarxa, amb la col·laboració de Sheleader i el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya. Dones en Xarxa és una agrupació nascuda l’any 2004 amb la finalitat de mostrar la veu de les dones a l’opinió pública catalana.

FONT: Donesenxarxa.cat

Wtic proporciona una base de dades de dones expertes en diferents àmbits del sector: Informàtica, Telecomunicacions, Robòtica, l’Internet de les Coses (IOT per les seves sigles en anglès), Intel·ligència Artificial o Ciberseguretat) amb l’objectiu de visibilitzar la seva feina i la seva empremta.

El cercador compta amb una seixantena de noms, però encara queden molts perfils per afegir-s’hi. Per fer arribar nous noms, Wtic ofereix el següent formulari.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades