Notícies > elKIT.CAT celebra el seu primer mes de vida amb més de 330 nous agents digitalitzadors

elKIT.CAT celebra el seu primer mes de vida amb més de 330 nous agents digitalitzadors

15 juliol 2022

elKIT.CAT ja té un mes de vida, i està d’enhorabona perquè des del seu llançament el 7 de juny ha aplegat més de 330 nous agents digitalitzadors, fregant ara mateix els 3.000 agents registrats. Tots ells ofereixen solucions de tota mena per a petites empreses que necessiten millorar la seva digitalització. Actualment, hi ha més de 80 solucions digitals a l’abast de les empreses.

L’Enquesta de clima empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona mostra que el mercat de venda local i català és molt prioritari per al 66% de les empreses catalanes. Aquest percentatge es redueix al 45% quan es valora el mercat estatal i fins al 28% en l’internacional. Tot això vol dir que hi ha molt de marge de millora, ja que segons la mateixa enquesta, el català només està present en un 57% de les pàgines web, xifra inferior al 80% que registra el castellà. És per això que fa un mes va néixer elKIT.CAT, per contribuir a revertir aquesta situació posant a l’abast de les empreses del territori de parla catalana els agents digitals més propers i que ofereixen serveis en català.

Actualment, tots els proveïdors acreditats per oferir els serveis digitals a les empreses es troben a una gran base de dades de Red.es que no permet fer cerques per proximitat, servei ofert ni idioma. En canvi, elKIT.CAT sí que ho permet. El portal web connecta empreses amb els agents digitalitzadors que ofereixen els seus serveis digitals en català, siguin dins dels territoris de parla catalana o de qualsevol altre punt de l’Estat.

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades