Notícies > Jo .cat, programa formatiu en identitat digital

Jo .cat, programa formatiu en identitat digital

24 novembre 2020
jo .cat, programa formatiu en identitat digital

La Fundació .cat ha impulsat en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya el projecte jo .cat, un programa formatiu que va dirigit a les persones que hagin superat algun certificat ACTIC i es trobin en situació d’atur.

Què és jo .cat?

Es tracta d’una formació 100% online de 40 hores amb la que coneixeran què significa tenir una identitat digital, com fer-se més visible a Internet per a promocionar-se davant d’empreses i/o interessats i obtindran les eines necessàries per tal de crear-se la seva Identitat a Internet. L’activitat final del programa consistirà en la creació d’un lloc web i un correu electrònic amb domini .cat. Aquest web serà propietat de l’alumne i es podrà fer servir per donar a conèixer el seu perfil professional a la xarxa.

Els 1.000 primers inscrits a jo.cat obtindran el domini .cat i l’allotjament web totalment gratuïts!

Amb aquest projecte volem ajudar a les persones en situació d’atur en aquests moments tan difícils i donar-los les eines necessàries per millorar la seva situació laboral.

Vols més informació?

El proper 3 de desembre a les 10h oferim una sessió informativa en línia. Per assistir-hi t’has inscriure prèviament i t’enviarem l’enllaç de la xerrada.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades