Notícies > La digitalització del tercer sector social català

La digitalització del tercer sector social català

05 juliol 2021

FONT: Pexels

El tercer sector català afronta el moment de digitalitzar-se. Les entitats miren de trobar en els canals digitals innovadores formes de comunicar la tasca de les entitats. Tot per millorar tots els processos i agilitzar la gestió de projectes, gràcies a les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

m4social és un projecte de la taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. El seu objectiu és connectar l’acció social i el món tecnològic. D’aquesta manera, m4social va publicar un estudi sobre l’estat de la digitalització del tercer sector, en el marc del Mobile World Congress.

Els resultats d’aquest estudi mostren que el 96% de les entitats del tercer sector són conscients de la necessitat de digitalitzar-se, però només un 28 per cent han començat algun procés de digitalització. La  pandèmia ha accelerat, segons l’estudi, la digitalització en un 76% de les entitats.

La taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya és una institució creada l’any 2003. Agrupa i representa 35 federacions que aglutinen més de 3.000 entitats socials catalanes, que lluiten contra les desigualtats i per la defensa dels drets socials.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades