Notícies > La dotzena edició del Wapps.cat ja és a tocar

La dotzena edició del Wapps.cat ja és a tocar

09 novembre 2021

Ja són obertes les inscripcions per participar en el concurs de creació d’aplicacions i pàgines web en català Wapps.cat. Es tracta d’un projecte de la Fundació .cat pensat per enfortir les competències digitals dels nens i nenes a través de la creació de llocs web i aplicacions. Dirigit a alumnes que van des de l’últim cicle de primària (10-11 anys) fins a Cicles Formatius de Grau Superior (+18), el projecte va néixer el curs escolar 2008-2009 i ja hi han passat més de 21.000 alumnes.

Per tant, en tots aquests anys, el Wapps.cat també ha evolucionat. No només el nom (abans es deia ‘webs al punt.cat’), sinó també en la mateixa raó de ser. Amb el pas del temps, la idea que els infants i joves de tot el territori de parla catalana passessin de ser consumidors digitals a creadors digitals ha anat arrelant fins al punt passar a desenvolupar tot un conjunt d’activitats i programes educatius.

Es podran presentar candidatures fins al 4 de febrer de 2022, així que toca afanyar-se i començar a plantejar la vostra proposta per al Wapps.cat d’enguany.

En aquest vídeo podeu veure les novetats del concurs per a l’edició 2022, de la mà del coordinador de Wapps .cat, Jaume Medina.

Paraules clau: , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades