Notícies > La Fera, un projecte per impulsar l’audiovisual en català

La Fera, un projecte per impulsar l’audiovisual en català

Foto de PhotoMIX Company de Pexels

La Fera ja té data de naixement, serà l’1 de juliol. Aquesta fàbrica de creació digital en català té com a objectiu facilitar l’accés al finançament econòmic per als creadors i creadores de contingut en català. I d’aquesta manera, impulsar les creacions audiovisuals en català per tal de dotar-les d’interès comercial i distribució internacional.

Abans del seu naixement, però, La Fera ja ha presentat el Programa Embrió. Es tracta d’un “concurs-llançadora” anual d’impuls i acompanyament a projectes digitals audiovisuals en català. El programa ajudarà tres projectes cada any (podcasts, streamers, i creació de continguts) amb acompanyament i tallers professionals, a banda d’atorgar-los premis de 2.000 euros.

El Programa Embrió està obert a propostes en marxa o a noves idees encara sense desenvolupar. El jurat està format per Roc Massaguer (‘Outconsumer’), Clàudia Rius, Òscar Andreu, Manel Vidal, o Juliana Canet, entre d’altres. El projecte La Fera compta amb el suport de la Fundació .cat i d’Òmnium Cultural.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades