Notícies > La Fundació. cat fa el tret de sortida de la campanya ‘Canvia el xip!’

La Fundació. cat fa el tret de sortida de la campanya ‘Canvia el xip!’

Els dispositius i els navegadors que fem servir per entrar a Internet estan preparats per funcionar en català sense cap problema de navegabilitat o de compatibilitat. A Internet es pot fer vida en català i depèn d’un mateix.

Una de les situacions més comunes té a veure amb el fet que un web que ofereix versió en català no carregui la pàgina en aquesta llengua. Per què? El més comú és que encara no tinguis el dispositiu o el navegador configurats en català. Si no ho fem, els webs que visitem no poden saber en quina llengua volem ser atesos i, per defecte, acabem navegant en altres llengües. És aleshores quan algunes grans empreses acaben optant per deixar-la de banda, ja que no en perceben cap demanda important.

No has configurat en català el navegador o el dispositiu? Potser no sabies que es pot fer sense dificultat? Amb la campanya ‘Canvia el xip!’ podem evitar aquestes situacions. I com que t’ho volem posar encara més fàcil, a la pàgina fundació.cat/canviaelxip detectarem si tens el navegador en català i et facilitarem l’enllaç a tutorials amb els passos que cal seguir per poder navegar en català a la xarxa.

Un cop tinguis els dispositius configurats en català, no dubtis de compartir la campanya amb les teves amistats i contactes, així ens ajudaràs a normalitzar la llengua!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades