Notícies > La Fundació .cat inicia un procés públic i de lliure concurrència per a dotar-se d’una nova Direcció General

La Fundació .cat inicia un procés públic i de lliure concurrència per a dotar-se d’una nova Direcció General

12 novembre 2021

El Patronat de la Fundació .cat, amb la col·laboració de l’actual director general Dr. Francesc Giralt, i el suport d’un servei professional extern, inicia un procés públic i de lliure concurrència per a seleccionar una nova direcció general.

La Fundació .cat va iniciar la seva activitat fa 16 anys i té per missió accelerar la transició digital dels territoris de parla catalana per tal de contribuir al seu posicionament com una comunitat cultural digital activa i pionera al món. Treballa amb un triple propòsit: fomentar i promoure la llengua i la cultura catalanes a Internet, impulsar projectes de capacitació, acompanyament i desenvolupament de l’economia digital, i facilitar solucions i serveis digitals de valor.

Durant els anys que el Dr. Francesc Giralt ha estat el director general de la Fundació .cat l’organització ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu endavant, i es troba ben preparada i posicionada per assumir els nous reptes que té al davant. La llarga experiència i el rigor professional del Dr. Giralt són la base d’una nova etapa que s’inicia amb el seu suport i col·laboració, i que es continuarà basant en la independència, els vincles amb la societat civil i la màxima ambició.

El termini de recepció de candidatures finalitza el dia 8 de desembre, i tots els detalls del perfil desitjat estan disponibles en aquest enllaç.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades