Notícies > Llegirencatala.cat, editorials independents dels Països Catalans

Llegirencatala.cat, editorials independents dels Països Catalans

Dins del mes de la cultura catalana al web de la Fundació. cat, us volem recomanar que seguiu l’associació d’editorials independents Llegirencatalà.cat. Es tracta d’una agrupació d’editorials de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears que publica literatura en llengua catalana, siguin originals o traduccions d’altres llibres.

El seu és un negoci de “proximitat” en tres vessants. La primera amb els textos “fent actuals textos clàssics, recuperant llibres oblidats i apostant per autors inèdits”; proximitat amb els autors i la resta de professionals que intervenen en el procés de creació d’un llibre; i proximitat amb els llibreters. Per estar al dia de les novetats, Llegirencatalà.cat publica un catàleg semestral en què informen de les novetats editorials. Precisament aquesta tarda de dimecres 7 d’abril, a les 19h presenten en un acte per Instagram Live les novetats editorials d’aquesta primavera.

Llegirencatalà.cat està formada per les següents editorials: Alrevés / Crims.cat, Birabiro Editorial, Editorial Chronos, Editorial Les Hores, L’Avenç, Mai Més, Raig Verd Editorial, Saldonar, Sembra Llibres i Tigre de Paper.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades