Notícies > Nacho Amadoz nou Vicepresident del GNSO

Nacho Amadoz nou Vicepresident del GNSO

25 octubre 2023
Nacho Amadoz Vicepresident GNSO

Avui s’ha anunciat el nomenament del Director Corporatiu de la Fundació .cat. Nacho Amadoz, com a Vicepresident del Grup de Treball de la Comunitat de Noms Genèrics (GNSO), una de les principals organitzacions que formen part d’ICANN.

El GNSO treballa per garantir que les polítiques i regulacions relacionades amb els gTLDs siguin equitatives, efectives i reflecteixin les necessitats i perspectives de la comunitat global d’Internet. Això implica la participació en processos de presa de decisions, la formulació de polítiques i la resolució de conflictes relacionats amb els noms de domini genèrics de nivell superior.

Com a Vicepresident del GNSO, Nacho Amadoz té el repte d’ajudar a garantir que el grup de treball funcioni eficaçment i que se sentin les veus i perspectives de les parts interessades involucrades en els noms de domini gTLD. Entre algunes de les seves funcions, es destaca la d’actuar com a representant del grup a la comunitat de noms de domini, en esdeveniments de la ICANN i en discussions de polítiques, així com assistir al president en la realització de les seves responsabilitats.

Paraules clau: .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades